Madeland se sušenými rajčaty a kapari
Madeland často zákazníci přirovnávají k holandským sýrům, tak jsme se rozhodli použít holandský styl i v tomto receptu.
Madeland často zákazníci přirovnávají k holandským sýrům, tak jsme se rozhodli použít holandský styl i v tomto receptu.
Brambory uvaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Na pánvi rozpustíme máslo a orestujeme na něm přepůlené brambory. Jakmile zezlátnou, přidáme překrájená sušená rajčata, kyselé okurky a kapary. Necelou minutu dál restujeme. Následně osolíme, opepříme a přidáme med s hořčicí. Vše opatrně promícháme. Hotovou přílohu můžeme zdobit jarní cibulkou. Na talíři ji přelijeme rozpečeným sýrem Madeland.
Nevíte, kde pořídit rakletovač? Máme pro vás TIP.